Emil Brolin - Portfolio

Svenska Fallskärmsförbundet

Ett projekt som vi påbörjade under 2012. Vi blev kontaktade av en gammal studiekamrat som satt i styrelsen för SFF. Man ville göra en total remake på den dåvarande Joomlasidan de hade. Min projektpartner gjorde en layout i Photoshop som jag sedan skapade en Joomla-sajt utifrån. Jag står för Joomlainstallation, stilmall (strukturen), allt innehåll som inte är rent redaktionellt. Sidan är en Joomlasajt med full responsivitet via Bootstrap. Jag skapade även en egen komponent till sidan för att kunna visa SFF's tidningsarkiv. Komponenten inkluderar online uppladdning och automatisk thumbnailgenerering. Karusellen på förstasidan genereras från artiklar ur en av kategorierna på sidan. Projektet pågår fortfarande med diverse uppdateringar och utbildning.

Livesajt: www.sff.se

 

Governor

Jag arbetar extra som DJ. Som DJ måste man marknadsföra sig på alla möjliga sätt och självklart har jag en egen sida för detta. En enklare Joomla/Bootstrap-sajt med en länkad webbshop, You-tube-konto, mixcloud och Instagram etc. Här står jag för allt arbete själv, struktur, design och template.

Livesajt: www.governor.se

 

Skulefestivalen

Skulefestivalen behövde en mer strukturerad och uppdaterad sajt. Sidan är en Joomlasajt där jag stod för struktur och stilmall utifrån en Photoshoplayout jag fick samt utbildning. Missa inte påskägget om man för muspekaren över traktorn i botten.

Livesajt: skule.governor.se (Sidan stängdes ner i mars 2016, så det här är en spegling)

Svenska Trädföreningen

En sida vi skapade åt Svenska Trädföreningen. Även här hade de en föråldrad Joomlasajt som behövde förnyas. Min kollega stod för Photoshoplayouten och jag satte upp Joomlasajten och programmerade stilmallen. Joomla och Bootstrap.

Livesajt: www.tradforeningen.org

 

Webbroots

Sidan för mitt och min kollegas frilansprojekt. Joomla & Bootstrap. Jag satte upp Joomlasajten utifrån hans Photoshopdesign.

Livesajt: www.webbroots.se

 

Stuguthyrning

Jag fick i uppdrag att göra en sida till en stuguthyrning. Joomla & Bootstrap som system. En av utmaningarna med denna sida var att den ska vara trespråkig. All design och programmering av mig.

Livesajt: norrbom.governor.se

 

Flärd

En sida till min mors butik i Linköping. Joomla & Bootstrap. All design och programmering av mig.

Sidan är inte live nu, men klicka på polaroiden så finns en bild i fullstorlek.

 

Brolin

Min familjs sida. All design och layout av mig. En single page-layout, enkelt och stilrent.

Livesajt: www.brolin.info

Topgeek

Topgeek.se är min digitala mancave. Här lägger jag upp projekt, mina hojar, ja allt vad som faller mig in. Joomla & Bootstrap och all design är gjord av mig.

Livesajt: www.topgeek.se

 

Gamla Brolin

Min familjs gamla sida. All design och layout av mig. En Joomlasajt med många element på olika z-index. Skapade även upp "familjevapnet" inför detta.

Livesajt: oldbrolin.brolin.info